wil jij ook Vriend worden?

Vrienden van De Gouden Zon is een stichting met als doel de huisgenoten en de mensen van de dagbesteding van De Gouden Zon financieel te ondersteunen voor zaken die niet onder de normale zorg vallen. Het gaat dus om 'leuke extra's'. Hiervoor werven we Vrienden, ofwel donateurs. Elke euro wordt besteed aan de huisgenoten. Je bepaalt zelf de hoogte van je donatie, maar we hopen dat hij niet minder dan € 15,- per jaar bedraagt.

 

*Mocht je zelf een bijdrage willen overmaken, dan kan dat op het volgende rekeningnummer.

IBAN: NL28RABO0338477365 t.n.v. Stichting Vrienden van De Gouden Zon

 

Als je Vriend wilt worden, vul dan alsjeblieft het formulier hieronder in. Voor vragen zie de contactinformatie onder aan de pagina.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


De Stichting heeft de ANBI-status, dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is. Normaal gesproken geldt hiervoor een drempel: u moet per jaar een aanzienlijk bedrag aan schenkingen doen om voor aftrek in aanmerking te komen. Die drempel geldt niet als u uw gift voor tenminste 5 jaar vastlegt, dit heet een “periodieke gift”. Als u in het aanmeldingsformulier hieronder de optie “periodieke gift” kiest, neemt onze penningmeester contact met u op om dit te regelen.