AFGERONDE Projecten

Vrienden van De Gouden Zon is erg blij ieder jaar weer een aantal projecten te kunnen afronden. Er zijn langzamerhand steeds meer aanwinsten die het leven van de huisgenoten leuker maken, en dat allemaal dankzij de hulp van donateurs en de Vrienden. 

 

Op deze pagina duiken we in het verleden.

 

HIERONDER kun je oudere nieuwsbrieven openen. Deze nieuwsbrieven geven een volledig verslag over de activiteiten van het verlopen jaar.

 

HIERNAAST een selectie: er worden per jaar een paar projecten 'uitgelicht'.


Nieuws

Maart 2023

Download
Nieuwsbrief maart 2023
Eindelijk eens geen coronajaar!
2023 maart nieuwsbrief.pdf
Adobe Acrobat document 957.7 KB

Maart 2022

 

In deze laatste nieuwsbrief meer over het tweede en hopelijk laatste corona-jaar. Gelukkig kon sport en spel op het terrein van De Gouden Zon gewoon doorgaan, en daar is dit jaar door de Vrienden (en niet te vergeten de sponsoren) bijzondere aandacht naar uitgegaan.

 

Download
Nieuwsbrief maart 2022
2022 maart nieuwsbrief.pdf
Adobe Acrobat document 1.1 MB

December 2020

In de nieuwsbrief van december 2020 laten we je meer weten over de stand van zaken. Zoals je weet was dit een moeilijk jaar voor iedereen vanwege corona en hierdoor zijn veel projecten doorgeschoven naar 2021. 

Gelukkig zijn een aantal projecten wel gerealiseerd. De bewoners van de Panta Rhei zijn dit jaar op vakantie geweest naar de Veluwe. De bewoners van de Orbis Vitae hebben besloten dit jaar niet op vakantie te gaan, maar hebben wel een nieuwe kast gekocht voor hun knutselspullen. 

De Gouden Zon heeft schuilstallen kunnen kopen van de bijdrage van de Vrienden en heeft deze in gebruik genomen. Nu hebben de dieren ook 's zomers genoeg schaduw. 

 

Download
Nieuwsbrief december 2020
2020 december nieuwsbrief v4.pdf
Adobe Acrobat document 1.1 MB

November 2019

In deze nieuwsbrief vertellen we je meer over alle projecten die we dankzij donaties van de Vrienden hebben kunnen verwezelijken. Zo vertellen we meer over Lorna, het nieuwe, lieve paard dat is geschonken aan De Gouden Zon. Verder zijn er ook multifunctionele matten aangeschaft die in de soos gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld yoga. Als laatste zijn de bewoners van de Panta Rhei en de Orbis Vitae dit jaar op vakantie geweest en de Vrienden hebben hieraan bijgedragen. 

 

Download
Nieuwsbrief november 2019
2019 november nieuwsbrief.pdf
Adobe Acrobat document 2.0 MB