Een rijpaard voor de bewoners

De bewoners van de Gouden Zon hebben er een nieuw paard bij! Het afgelopen jaar hebben we iedereen op de hoogte gehouden van ontwikkelingen rondom het project 'paard'. Op een andere manier dan verwacht is er een geschikt en lief rijpaard, Lora, gedoneerd aan de Gouden Zon. 


De financiering voor het nieuwe paard voor de bewoners is rond. Op dit moment wordt er hard gezocht naar een geschikt paard waar de bewoners van De Gouden Zon op kunnen rijden. 

Dank voor alle gulle donaties en we houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen. 

 

Op dit moment heeft De Gouden Zon een aantal paarden op de boerderij. Deze worden verzorgd door  bewoners die veel affiniteit met paarden hebben. Dit zijn leuke, tamme paarden om mee om te gaan, maar de bewoners kunnen er helaas niet op rijden, omdat de paarden te oud zijn. 

Paardrijden is voor een aantal bewoners een soort therapie, omdat ze hier erg rustig van kunnen worden en daarnaast natuurlijk een grote hobby. 

Vrienden van de Gouden Zon wil graag een wat ouder, mak en gezond rijpaard dat geschikt is voor de bewoners aanschaffen, zodat de bewoners in eigen omgeving kunnen paardrijden. 

 

Download
Flyer paard voor de Gouden Zon
In de flyer staat de motivatie vanuit De Gouden Zon en de bewoners.
flyer paard.pdf
Adobe Acrobat document 426.2 KB