Afgeronde projecten

Vrienden van De Gouden Zon is erg trots dat er al meerdere projecten zijn afgerond. De Bentheimer varkens voelen zich al helemaal thuis, er is een nieuwe paardenkar, een nieuw paard en een nieuwe tractor. Daarnaast kunnen de bewoners ook al een tijdje genieten van hun multifunctionele matten. En dat allemaal dankzij de hulp van donateurs en de Vrienden. 

 

U kunt hier meer informatie vinden over de afgeronde en gefinancierde projecten en u wordt op de hoogte gehouden van het verloop van deze projecten. 


Nieuws

December 2020

In de nieuwsbrief van december 2020 laten we u meer weten over de stand van zaken. Zoals u weet was dit een moeilijk jaar voor iedereen vanwege corona en hierdoor zijn veel projecten doorgeschoven naar 2021. 

Gelukkig zijn een aantal projecten wel gerealiseerd. De bewoners van de Panta Rhei zijn dit jaar op vakantie geweest naar de Veluwe. De bewoners van de Orbis Vitae hebben besloten dit jaar niet op vakantie te gaan, maar hebben wel een nieuwe kast gekocht voor hun knutselspullen. 

De Gouden Zon heeft schuilstallen kunnen kopen van de bijdrage van de Vrienden en heeft deze in gebruik genomen. Nu hebben de dieren ook 's zomers genoeg schaduw. 

 

Download
Nieuwsbrief december 2020
2020 december nieuwsbrief.pdf
Adobe Acrobat document 1.1 MB

November 2019

In deze nieuwsbrief vertellen we u meer over alle projecten die we dankzij donaties van de Vrienden hebben kunnen verwezelijken. Zo vertellen we meer over Lorna, het nieuwe, lieve paard dat is geschonken aan De Gouden Zon. Verder zijn er ook multifunctionele matten aangeschaft die in de soos gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld yoga. Als laatste zijn de bewoners van de Panta Rhei en de Orbis Vitae dit jaar op vakantie geweest en de Vrienden hebben hieraan bijgedragen. 

 

Download
Nieuwsbrief november 2019
2019 november nieuwsbrief.pdf
Adobe Acrobat document 2.0 MB