Projecten

Speciaal project: tractor

De Vrienden zijn op dit moment bezig met een ietwat andere actie dan u van ons gewend bent.

 

Onlangs zijn twee tractoren van De Gouden Zon afgekeurd. Dit project valt normaal gesproken buiten de gewone activiteiten van de stichting, maar de stichting vond de aanschaf van een tractor een sympatiek doel. Om toch geld op de halen voor een goede tweedehands tractor zijn de Vrienden een crowdfundings actie gestart.  

 

Meer informatie over de actie vindt u via onderstaande knop.


Nieuwe projecten 2019

Het nieuwe jaar is net begonnen en Vrienden van de Gouden Zon heeft alweer nieuwe projecten om zich op te focussen dit jaar. 

We willen graag de lasten van de bewoners (nogmaals) verlichten door de eigen bijdrage (deels) voor de jaarlijkse vakantie te financieren. De bewoners en assistenten gaan jaarlijks samen op vakantie en hiervoor wordt een eigen bijdrage gevraagd. Vrienden van de Gouden Zon wil hier graag geld voor inzamelen, zodat iedereen mee kan op deze vakantie. 

Meer informatie over het project 'Vakantie bewoners' vindt u hiernaast. 

 

Meer nieuwe projecten voor 2019 volgen snel!


Ons eerste project: bentheimer varkens voor De Gouden Zon!

Het is al heel lang een wens van de bewoners om varkens te houden in De Gouden Zon. Het oog is gevallen op het Bonte Bentheimer ras. Dit zijn vriendelijke, gevlekte varkens die graag aandacht van mensen krijgen, wat een positieve uitwerking op de huisgenoten heeft. De varkens worden niet geslacht, maar dragen bij aan de verbouw van groente door de grond om te wroeten. 

Met dank aan vele donaties van Vrienden en sponsoren kunnen wij dit project nu realiseren. De jonge varkens zullen in het voorjaar van 2018 bij De Gouden Zon aankomen. 

 

Meer informatie over dit project vindt u hier